18 november 2017 West Bromwich Chelsea Speltips

Nära sist – ny trippel idag till 13,6!

Det var nära igår. Vi tipsade om två tripplar till 23,23 samt 22,54 gånger pengarna men tyvärr var det bara två av tre som satt i båda systemen. Men vi prickade in ett par skrällar som Asplöven och Arizona så känslan är god inför dagens system.

Idag kör vi en ny trippel som vi hämtar från SHL. Vi har samtidigt börjat ställa in siktet på helgens ligafotboll som äntligen är tillbaka efter landslagsuppehållet så det kommer snart.

Modo – Brynäs: Brynäs inklusive övertid/straffar till 1,86

Stekheta Brynäs reser upp till Örnsköldsvik och vi tror de tar fjärde raka segern. Nu senat gjorde de säsongens bästa match enligt tränaren Thomas ”Bulan” Berglund när de slog Frölunda med 3-1 och allt ser ut att stämma för dem. Fem segrar på sex matcher och 19 gjorde mål säger det mesta. Brynäs har även vunnit sju raka tävlingsmatcher mot Modo och räknar man in försäsongsmatcher har Brynäs tio raka segrar mot Modo.

Modo är visserligen bra hemma men spelet har inte direkt imponerat den senaste tiden med fyra förluster på de sex senaste och segrarna var mot nykomlingarna Rögle och krislaget HV71. Mot Brynäs blir det tuffare.

Örebro – Växjö: Oavgjort efter tre perioder till 4,25

Örebro är starka hemma men vi tror att de har överpresterat lite och anser att oddset på hemmalaget har blivit för lågt. Växjö är på gång och har efter de tre första förlusterna nu tagit sju poäng på de fem senaste matcherna. Bland annat har de knipit fyra av sex poäng på de två senaste bortamatcherna. Unibet erbjuder 4,25 för krysset och vi tror att det är dags för Örebro att tappa första poängen på hemmaplan ikväll.

Karlskrona – Linköping: Den raka tvåan till 1,72

Linköping har spelat strålande ishockey och ligger tvåa i SHL. De hade fem raka segrar innan de föll efter straffar nu senast mot Skellefteå. Och visst är det skillnad på att möta Karlskrona och Skellefteå. På bortaplan har Linköping vunnit tre raka med målskillnaden 12-4 och vi tror de kniper tre poäng här. Karlskrona är jumbo i SHL och har förlorat sju av åtta matcher och nu senast på hemmaplan släppte de in hela sju mål mot Malmö.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 19:00 torsdag 15/10
Speltips: Trippel enligt ovan.
Odds: 13,6
Bolag: Unibet – Saknar ni konto får ni 1 000 kronor bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier