24 februari 2019 Chelsea Manchester City Speltips

Speltips och odds inför Tottenham – Manchester United 13/1

Ute efter helgens bästa skrällspeltips? Det har vi! Matchen i fokus är toppmötet mellan Tottenham Hotspur och Manchester United, där en 3,75-oddsare med gott samvete kan presenteras.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Manchester United med José Mourinho kontra Manchester United med Ole Gunnar Solskjaer har visats vara två vitt skilda saker. Det har bevisats och hittills har förändringen varit av positiv karaktär.

Utfallet? Fem matcher och fem vunna. På dessa 16 mål framåt. Ett bra mycket mer framåtlutat och offensivt lag. Mer modernt i den klassiska bemärkelsen för att vara en toppklubb i Europa.

Men det stora diskussionsämnet är huruvida de håller i de stora matcherna eller ej. Motstånden som värjts undan har varit allt annat än toppkonkurrenter och här kommer därför den hittills i särklass största uppgiften.

Tottenham hittas tio pinnar ovanför kvällens motståndare, på tredjeplatsen och faktiskt med visst känn på att kunna dras in i titelracet – även om undertecknad har mycket svårt att se dem räcka till för det. Å andra sidan, kan en Champions League-biljett säkras är det svårt att vara missnöjda.

Under veckan spelade Tottenham det första av två möten mot Chelsea i Ligacupens ena semifinal, också på hemmaplan, och vann då med ett mål mot noll efter att Harry Kane förvaltat en straffspark i den första halvleken.

God chans för United – sjätte raka

Vad som ska nämnas med ”Spurs” match mot Chelsea är att de kom undan med blotta förskräckelsen och att spelet i stort lämnade en herrans massa att önska. Knappast ett direkt styrkebesked nu när det vankas ännu ett toppmöte.

Det är ovisst runt Manchester United, absolut. Men känslan är att de kan vidarehålla en bra standard även i samband med att svårighetsgraden höjs. Alla spelare har steppat upp rejält och den största skillnaden har varit Paul Pogba – mindre oväntat, va? Han bombar in såväl mål som assister.

För den raka tvåan erbjuds vi hela 3,75 gånger pengarna av Betfairs sportbook och det ser ut som ett givet investeringsobjekt såhär på förhand.

  Rygga spelet hos Betfair – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 17:30, söndag 13/1

Speltips: Manchester United vinner, rak tvåa

Odds: 3,75

Bolag: Betfair

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier