18 november 2017 Arsenal Tottenham Speltips

Fredag: Spel från Franska öppna till 5,5 gånger pengarna

Då är det äntligen dags för lite tennis här!

Roland Garros är igång för fulla muggar och precis som vanligt bjuds det på högklassig tennis. En som haft det lite kämpigt i inledningen av turneringen är Andy Murray. Skotten har redan gått två tunga femsetare – trots att han ännu inte spelat mot någon riktigt tung spelare.

I den tredje omgången väntar Ivo Karlovic. Kroaten blev historisk när han tog sig till den tredje omgången. Han är den äldsta spelaren att nå den tredje rundan i en Grand Slam-turnering på 25 år.

Ivo Karlovic, 208 centimeter lång, är känd för sina blytunga servar och är närmast omöjliga att bryta ner. Han har pressat fram ett tiebreak i det första setet i sex (!) av sina sju senaste matcher. Vi räknar därför med att han går ut stenhårt i servandet mot Andy Murray. I början av matcherna orkar han dessutom slå på till fullo.

Andy Murray har å sin sida sett lite stabbig ut och har också en vana att vara lite slöstartad. Han är inte heller ett stort fan av att möta tungt servande, sju meter långa spelare.

Därför spelar vi Ivo Karlovic vinna första set till 5,50 gånger pengarna hos Betway. Den riktigt våghalsiga kan slänga in en slant på 7-6 i första set till närmare 10 gånger degen, men vi är rädda att Andys serve bryter ihop i tidig frustration.

 

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: Tidigast 11:00 (exakt tid fastställs ikväll)

Speltips: Ivo Karlovic vinna 1:a set

Odds: 5,50

Bolag: Betway


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Betway ger våra läsare en unik bonus värd 1 500 kr bonus.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier