17/6 2018 Tyskland Mexiko Speltips

Annandagen: Skrällspel från Premier League till 9,0

Hoppas ni alla haft en underbar jul, även om det dessvärre också inneburit brist på matcher och således även speltips. Nu är vi tillbaka, precis som Premier League.

Klassiska ”Boxing day” är här och det innebär, som säkert bekant, en handfull matcher från PL. Gott värde kan hittas på flera olika håll, men vi faller extra starkt för ett spelobjekt – det från matchen mellan Liverpool och Leicester.

Det är alltså nian mot ettan – och 1×2-oddsen står i 1,95-3,90-4,05. Ni förstår själva hur missvisande det är?

Givetvis kommer Leicester få det svårt att hålla samma nivå spelåret ut, men ännu har vi inte fått se någon tendens på att en dipp lurar runt hörnet; man fortsätter vinna matcher på löpande band och spelar dessutom en kolossalt underhållande fotboll.

Liverpool lever vidare på sitt namn. De ska förstås vara övre halvan-material, eventuellt kunna plocka en Europabiljett – men toppen hör man inte hemma i, framförallt inte nu när man saknar så pass betydande pjäser. Innan julen förlorade man dessutom med 0-3 mot Watford medan Leicester snurrade upp Everton och vann med 3-2 – på bortaplan.

Skulle inte bli förvånad som Leicester vinner och om siffrorna till och med skjuter i höjden. Leicester -1,5 mål (asian handicap) – spelet prickar vid vinst med minst två baljor – till superfina 9,00 x insatsen hos Unibet.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 16:00, lördag 26/12
Speltips: Leicester -1,5 mål
Odds: 9,0
Bolag: Unibet, klicka här för att få 1 000 kr bonus från Unibet!


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Världens största spelbolag ger nya kunder 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier