30 januari 2019 Liverpool Leicester Speltips

Betting tips, Champions League: Barcelona – Juventus 19 april

Champions League! De bästa av de bästa slåss om världens mest åtråvärda titel. Härnäst – retur mellan Barcelona & Juventus. Vi har hittat ett smakrikt speltips till hela 6,00 x insatsen.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

I det omvända mötet var vi helt rätt ute och 1/1 (HT/FT)-spelet prickade in till fantastiskt fina 4,25 gånger fläsket. Den matchen understrykte vad vi varit inne på vid flertalet tillfällen; Barcelona är inte alls lika bra som föregående år och överskattas ofta av spelbolagen, deras oddssättare samt marknaden.

Resultatet på Juventus Stadium blev hela 3-0 till ”Den gamla damen” och därmed är Barcelona i en liknande, närmast snarlik, situation som i åttondelsfinalen mot Paris Saint-Germain, där bortamötet förlorades med 0-4 och hemmamötet sedermera vanns med 6-1 efter tre mål från minut 88 till 95.

Huruvida man kan kraftansamla på samma sätt här, det är oklart. Oddsen för vilket lag som går vidare står i skrivandets stund i – 6,00 (Bethard, 125% bonus upp till 1 250 kr) – 1,14 (LeoVegas).

Från Barcelonas retur mot PSG spelade vi att katalanerna skulle vidare till massiva 12,00 x insatsen – ett spel som alltså prickade in.

Upplagt för skräll

Men nu, är det på sin plats att lämna förtroendet i Barcelonas händer? Undertecknad menar tvärt – nej. Här är istället värdet på Juventus och det finns en handfull spel som kan tänkas klickas i.

Valet här blir kort och enkelt den raka tvåan, vilken dukas upp till fantastiska 6,00 x polletterna hos LeoVegas. Överodds av den klaraste modellen.

Hur vi tänker; ja, att Barcelona överskattas på nytt. Som så ofta. De har visats sårbara – och så försvarsstarka och effektiva på att ställa om som Juventus är, hamnar de i en extra prekär sits. Speciellt nu när de måste hämta in hela tre baljor och inte har råd att anfalla med försiktighet, utan verkligen måste uppåt i banan.

Barcelona kunde vända mot PSG – men nu höjs nivån lite väl högt…

Den raka tvåan liras med glädje till de 6,00 x smeten som LeoVegas dukar upp. Den hade jag plockat ända ner till 4,50x.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, onsdag 19/4

Speltips: Juventus att vinna, rak tvåa

Odds: 6,00

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier