24 februari 2019 Chelsea Manchester City Speltips

Dubbel: Huddersfield – Crystal Palace & Liverpool – Watford 17/3

Lördagens dubbel från Premier League! Två speltips har knåpats ihop för ett massivare odds – och dessa hämtas från matcherna mellan Huddersfield och Crystal Palace samt Liverpool och Watford.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Match: Huddersfield – Crystal Palace
Speltips: Crystal Palace +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,86
Avspark: 16:00

Gillar Crystal Palace chanser i denna match, trots bortaplan mot ett kompetent Huddersfield, som faktiskt är den bättre placerade parten av dessa två i tabellen.

Men det finns flera glädjemoment för Palace. Spelare som Zaha, Cabaye samt Loftus-Cheek är tillbaka och de stärker upp laget rejält allesammans. Framförallt den förstnämnda – ett vasst, offensivt kort. En av de absolut viktigaste pjäserna. Kanske den viktigaste.

Palace har stått upp väl på sistone, även om fyra raka matcher förlorats. Det har varit rena mardrömsmotstånden man ställts mot och nu när svårighetsgraden sänks flera hack och med truppen stärkt – toppchans?

Huddersfield är stabila, men saknar udd och vi värderar dem som den sämre parten av dessa två. Insatsen i 0-0-krysset hemma mot Swansea City senast lämnade knappast positiv eftersmak.

Gästerna att vinna spelas med försäkringen att få pengarna tillbaka vid oavgjort – till 1,86. Det blir dubbelns första pelare.

Match: Liverpool – Watford
Speltips: Liverpool över 2,5 mål
Odds: 1,71
Avspark: 18:30

Har svårt att se annat än en kross från Liverpools sida här – och kommentarerna som motiverar det är närmast överflödiga.

Liverpool förlorade förvisso mot Manchester United senast, men formen ska inte vara i fara. Offensivt osar det klass om laget och melodin ljuder alltid, särskilt i matcher som denna: full fart framåt!

Och nu står Watford för motståndet – ett Watford som kommer från en brutal 0-3-förlust mot Arsenal och som förlorat åtta av de nio senaste bortamatcherna. Övrig var mot ett Stoke helt ur form och den slutade oavgjord, 0-0.

Här ska det vara klasskillnad! Total sådan.

Minst tre hemmabaljor? Absolut! Oddset 1,71 är acceptabelt.

Dubbel:
Speltips: Crystal Palace +0 mål (asian handicap) till 1,86
Speltips: Liverpool över 2,5 mål till 1,71
Odds tillsammans: 3,18
Spelstopp: 16:00, lördag 17/3
Spelbolag: Bethard – med unik bonus: Sätt in 500 och spela för 1 500 kronor!

  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% extra upp till 1 000 kr i bonus!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier