28/9 2018 Speltips Hertha Berlin Bayern München

Dubbel: Speltips, Brighton – Leicester & West Bromwich – Burnley 31/3

Lördagens bästa dubbel, som ska betala oss oddset 4,21, är skrällbetonad och hämtas från Premier League och matcherna mellan Brighton & Hove Albion och Leicester City samt West Bromwich och Burnley.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Match:  Brighton – Leicester
Speltips: Brighton +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,96
Spelbolag: Bethard
Avspark: 16:00

Återstarten i Premier League bjuder på en herrans massa fantastiska matcher. Det här må inte vara en av de hetaste, men potten är av betydelse och matchen har potentiell att bli spännande.

Vi gör det enkelt och tar ställning, sida, med försäkringen att få insatsen tillbaka vid oavgjort i matchen.

Och av oss är det Brighton som får förtroendet, även om det ska ses som en öppen match. Men att de ska ses med fördel? Absolut! På hemmaplan är Brighton erkänt svårhanterade: har under spelåret enbart förlorat mot den absoluta toppen och nu med tre raka vunna, senast mot Arsenal.

Så, varför inte fylla på poängkvoten i jakten på ett nytt kontrakt här?

Leicester är en kompetent motståndare. De är uppe och slåss om en Europaplats, men kan ställas inför bekymmer på Falmer Stadium. Laget har inte varit speciellt starka på resande fot den senaste tiden och hade innan 4-1-vinsten över den hopplösa jumbon West Bromwich plockat blott en pinne på de fem senaste bortamatcherna.

Summa summarum: Brighton spelas med +0 mål (asian handicap). Då får vi insatsen tillbaka vid oavgjort i matchen.

Match: West Bromwich – Burnley
Speltips: Burnley +0 mål (asian handicap)
Odds: 2,15
Spelbolag: Bethard
Avspark: 16:00

Även här, i dubbelns andra match, testar vi ett försäkrat spel – med insatsen tillbaka vid kryss. Gillar starkt de siffror som dukas upp till Burnleys favör.

Vi har tryckt på det förut: Burnley underskattas – och det ofta! De slåss trots allt om en Europaplats och möter nu ett West Bromwich helt under isen.

Nämnas ska att vi nu kommer från ett uppehåll och det kan innebära lite av en nystart, men vi har inte fått se minsta tendens till att WBA skulle vända på det här. Vad sägs om – en jumboplats och 20 pinnar på 31 matcher? Det blir med all säkerhet spel i Championship kommande år!

Inför matchen kommer West Bromwich till spel med – hör och häpna – åtta raka förluster medan Burnley vunnit två på raken: 3-0 borta över West Ham samt 2-1 hemma över Everton. God form, med andra ord.

Spelet – Burnley +0 mål (asian handicap) till oddset 2,15. Insatsen tillbaka om det slutar med kryss.

Dubbel:

Speltips 1: Brighton +0 mål (asian handicap) till 1,96
Speltips 2: Burnley +0 mål (asian handicap) till 2,15
Odds: 4,21
Hos: Bethard (Unik bonus: Sätt in 500, spela för 1 500 kronor!)
Spelstopp: 16:00, lördag 31/3

  Rygga spelet hos Bethard – Få en unik bonus om 200% extra upp till 1 000 kr bonus!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier