24 februari 2019 Chelsea Manchester City Speltips

Dubbel, Speltips: Watford – Burnley & Bournemouth – Crystal Palace 7/4

Lördagens dubbel från Premier League – är ni med oss? Spelen hämtas från två klassiska 16:00-matcher – AFC Bournemouth mot Crystal Palace samt Watford mot Burnley. Oddset? Massiva 4,95!

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Match: AFC Bournemouth – Crystal Palace
Speltips: Crystal Palace +0 mål (asian handicap)
Odds: 2,08
Avspark: 16.00

Här borde väl Palace vara favoriter, trots allt? Gillar deras chanser, även om det finns faktorer som talar starkt emot dem.

En av dessa: att Palace har 1-0-6 på de senaste matcherna, för exempel. Det är dock värt att nämna att alla torskar kommit mot motstånd från den övre tabellhalvan. De flesta mot rent toppmotstånd.

I spelet ser Crystal Palace bra ut och här är de hårt pressade att vinna, när de är placerade på platsen precis ovanför strecket och med två pinnar ner under det.

AFC Bournemouth presterar helt okej, men motivationsfaktorn kan tala emot dem när de är så pass mycket mindre pressade. Känns också som att det är ”på tiden” att Palace får in en trea – välförtjänt sett till den senaste tiden – på kontot.

Crystal Palace +0 mål (asian handicap) spelas som ena halvan i dubbeln till oddset 2,08. Då är vi försäkrade att få insatsen tillbaka på spelet, läs: odds 1,00, om det slutar oavgjort.

Match: Watford – Burnley
Speltips: Burnley +0 mål (asian handicap)
Odds: 2,38
Avspark: 16.00

Det stora höjdarspelet hämtas dock härifrån, från matchen mellan Watford och Burnley. Undertecknad kan inte alls förstå hur oddssättarna resonerar.

Watford har radat upp tre vinstfria matcher, ett kryss och två förluster, och känns i allmänhet kalla. De är fast i tabellens mittenskikt, utan direkt risk att åka ur serien och helt utan chans på Europa.

Annat är det med Burnley, som vunnit tre raka matcher och ser urstarka ut. De jagar också en Europabiljett, så det finns klart mer för dem att spela för. Det här är knappast det första tillfället som de underskattats.

Burnley +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid kryss – spelas till 2,38x.

Dubbel:
Speltips 1: Crystal Palace +0 mål (asian handicap) till 2,08
Speltips 2: Burnley +0 mål (asian handicap) till 2,38
Odds: 4,95
Spelstopp: 16.00
Spelbolag: LeoVegas (Hämta 1 000 + 200 kronor i bonus här!)

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 + 200 kr bonus!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier