16/9 2018 Peru Danmark Speltips

Fredag: Allsvenska polletter skickas in till 3,40!

Oddsen droppade drastiskt, men Cork City åkte alltjämt på en knapp uddamålsförlust mot Genk och det raka krysset till 6,35 x insatsen missade.

Men såvida vi fortsätter hålla oss rätt ute i positionerna – då trillar också polletterna in. Det har historien här på sidan visat.

Fredagens utbud är extremt tunt och vi har svårt att hitta klart spelvärde. Däremot kan vi rekommendera om spelen till Örgrytes favör hemma mot Syrianska i Superettan – framförallt målöverspelen, exempelvis över 1,5 strutar till 1,83x, kan vi med handen på hjärtat rekommendera varmt.

Istället tar vi oss till Gavlevallen, var Gefle får besök av Hammarby under lördagseftermiddagen, 16:00. Kan en skräll – ska det ens tituleras som en sådan? – lura runt hörnet, månne?

Gefle är i botten av tabellen, men ska vara bättre än så och undertecknad tror absolut att de kan fixa kontraktet fastän situationen är så prekär. Det borde bara vara en tidsfråga när saker och ting vänder – om det räcker återstår att se.

Förrförra veckan löste de, Gefle, dessutom en meriterande 4-2-vinst hemma mot Kalmar.

Hammarby, då? Stockholmarna har varit miserabla under spelåret, inte minst efter uppehållet; först blev det en 2-4-torsk över Häcken, vilket följde upp 3-3 hemma mot Falkenberg och nu senast fick man storspö i derbyt mot AIK – 0-3.

En skräll kan absolut lura runt hörnet – jag menar att det inte ens ska tituleras som en sådan, skräll.

Ettan spelas till 3,40 x polletterna hos Bet365, som ni kan hämta en välkomstbonus på 1 000 kronor hos här!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:00
Match: Gefle – Hammarby
Speltips: Gefle vinner, rak etta
Odds: 3,40
Bolag: Bet365


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Världens största spelbolag ger nya kunder 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier