13 januari 2018 Watford Southampton Speltips

Fredag: Andradivisionsdubbel till fina 5,50

Charlie Austin fick inleda på nytt inleda på bänken och vi får således insatsen tillbaka på hattrickspelet till 101,00 x polletterna. Fräsch i sitt inhopp var han dock. Liknande spel kan vara av värde att hålla koll på framöver.

Vidare med ett nya spelobjekt – har fallit för två stycken; ena av matcherna i Championship och den andra i italienska Serie B. Två andradivisionsmatcher som faktiskt kan komma att bli sevärda, speciellt om man sitter på spel. Kombinerar ihop dessa till 5,50x.

Ipswich – Middlesbrough: Raka ettan till 2,88

Skiljer åtta pinnar i tabellen, men i kvalité är skillnaden mindre än så – och det tror jag att även pappret kommer bevisa när spelåret ska summeras. Nu har Ipswich hemmaplan och då ska de självklart vara favoriter.

En hel del kryss för Ipswich under året, men det tycker jag inte att vi behöver ta alltför stor hänsyn till. Den perioden är över, Ipswich är skarpare och har vunnit tre av de fyra senaste matcherna med klara siffror.

”Boro” kommer från en tuff cupförlust mot Everton och är inte speciellt vassa på resande fot, i alla fall i relation till de andra toppkonkurrenterna.

Tack och bock. 2,88 räcker.

Perugia – Modena: Raka ettan till 1,91

Ska erkänna att jag inte har hundra koll på Serie B, men har ändå tillräckligt med underlag och sedd matchtid att kunna dra slutsatser. Min klara sådana här – det är att Perugia bör vara större favoriter. Värdet finns där i ettan.

Hemma är Perugia starka – varken en enda match har förlorats eller mål släppts in av de sju spelade – och formen pekar uppåt med två imponerande vinster i följd. Finns styrka i truppen och man innehar just nu en av de positiva kvalplatserna.

Modena är hittas på ett annat kvalstreck – det neråt i seriesystemet. Formen är usel och inte en enda bortavinst har plockats under året; fem förlorats och tre slutat oavgjort. Det här blir en tuff nöt och ettan känns stark.

… 1,91 ska vi i alla fall inte få för den.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, fredag 4/12
Speltips: Se dubbel ovan
Odds: 5,50
Bolag: Bet365


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Världens största spelbolag ger nya kunder 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier