12/1 2019 Tottenham Manchester United Speltips

Fredag: Ännu ett spel från PL-premiärerna – nu till massiva 15,00!

Utbudet är sömnig på nytt…

Vi tar oss därför till ännu en Premier League-premiär och testar lyckan. Torsdagens spel inför Hull City och Leicester City hittar ni här!

En hel del spel att vraka mellan, som alltid i premiärtider. Skrällar brukar det också vara bäddat för, var vi testar en – från Etihad Stadium.

Manchester City är presenterade som den stora favoriten till titeln till att vinna alltihop med Pep Guardiola vid tränarrodret, men vi undrar om de – även i den här matchen – inte är lite överskattade?

Resultaten under försäsongen har varit svajiga och det kan säkert ta lite tid innan resultaten kommer; hårt arbete krävs. Därtill fick flera av spelarna förlängd semester i och med Copa America och Europamästerskapet. Stort minus och formen är ett frågetecken.

Sunderland är det som besöker Etihad Stadium i premiären – ett bottentippat Sunderland, men underskattas ska de inte. Det finns potential att växa och framme i banan har man en Fabio Borini som borde kunna blomstra ut.

Den raka tvåan, Sunderland att vinna, spelas till 15,00 x insatsen hos Bet365, som ni får en välkomstbonus på 1 000 kronor hos här!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 18:30, lördag 13/8
Match: Manchester City – Sunderland
Speltips: Sunderland att vinna, rak tvåa
Odds: 15,00
Bolag: Bet355


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Världens största spelbolag ger nya kunder 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier