19/5 Chelsea Manchester United Speltips

Fredag: Dubbel till fina 9,9 hos William Hill

Sampdoria höll inte under den andra halvleken mot Empoli och -1,0x missade dessvärre till 6,50x efter att de avslutande 45 bjudit på ett mål åt varsitt håll. Nu kombinerar vi istället upp oddset – lyckan testas till 9,9 x polletterna.

Deportivo La Coruna – Atlético Madrid: Tvåan till 1,80

Klar favorit här. Deportivo har öppnat över all förväntan och är faktiskt sexa i tabellen, men fått klart bättre utdelning än vad spelet kanske gjort sig rättvisa av. Dessutom – löjligt tacksamt spelschema.

Formen pekar ändå neråt just nu – två kryss efter varandra följdes upp av en 0-2-torsk över Malaga nu senast och prestationerna visar på att det skiljer en bra bit upp till toppen.

Atlético står på tredjeplatsen och behöver vinna för att haka på sina konkurrenter ovan; stått för tre kalasprestationer i följd, i matcher som alla vunnits. 2-1 hemma mot Valencia förra veckan var pricken över i:et.

Örebro – AIK: 1/1 halvtid/fulltid till 5,50

God skrällchans.

Örebro och AIK har varit starka under hösten de senaste åren – men känslan är att AIK, i och med deras torsk hemma mot Blåvitt och det faktum att titeln är ett mirakel borta, kan falla ihop platt nu. Laddade ur totalt på Friends Arena.

Gillar vad Örebro presterar just nu; vann förvisso med 3-2 borta över jumbon Åtvidaberg utan att imponera senast, men annars varit solida. Vunnit sju av de åtta senaste medan övrig slutade oavgjort.

Att Örebro ska leda i halvtid och vinna efter fulltid tar vi till 5,50x.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 20:30, lördag 30/10
Speltips: Se dubbel ovan
Odds: 9,9
Bolag: William Hill (1 000 kr välkomstbonus)

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier