18/8 2018 Chelsea Arsenal Speltips

Fredag: Dunderskräll till smakrikt pris köpes

 

Det slutade oavgjort mellan Italien och Spanien, medan Wales var nära att vinna borta mot Österrike – men 2-2. Ett av två rätt under torsdagen, till 3,10 x insaten. Bra utdelning!

Nåja, vi snurrar vidare med fler speltips från VM-kvalet. Oddssättarna spikar upp en hel del fina tavlor – värdeobjekt. Bara att tacka och ta emot.

En av dessa tavlor oddssättarna står för är utan tvekan inför matchen mellan Grekland och Cypern. Undertecknad kan inte alls förstå varför värden är nedplitade som så stora favoriter – och skulle heller inte bli förvånad om Cypern skulle klara bedriften att vinna matchen.

Vad får vi då för det? Hela 11,00 x insatsen!

Grekisk landslagsfotboll mår inte bra. De kom sist i den enklaste kvalgruppen mot EM; hamnade faktiskt under Färöarna och hur det gick till är svårt att sia. En fantastiskt usel bedrift. Under all möjlig kritik.

Nu har tre raka vinster förvisso radats upp, men två av dessa har varit i vänskapsmatcher och ena här i kvalpremiären mot blåbärsnationen Gibraltar. 4-1 skrevs vinstsiffrorna och det är inte överdrivet starkt.

Cypern är kapabla; hade ett okej kval mot EM och stod för ett par skrällar. Till största del spelare från den inhemska serien, men å andra sidan får ju bland andra APOEL, som dominerat klubbfotbollen i landet de senaste åren, ofta spela ute på den europeiska scenen. Ger rutin och höjer landets status i fotbollsvärlden.

Tvåan köper vi till 11,00 x smeten.

Oddset hittar ni hos Bet365 och hos dem får ni en välkomstbonus på 1 000 kronor! Öppna ditt konto här!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45
Match: Grekland – Cypern
Speltips: Cypern att vinna, rak tvåa
Odds: 11,00
Bolag: Bet365


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Världens största spelbolag ger nya kunder 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier