18 november 2017 Arsenal Tottenham Speltips

Fredag: Efter gårdagens succé – långtidsspel i CL till 10,0

3-0 till Dortmund och oddset på att tyskarna ska vinna hela Europa League har sjunkit från 5,00 – till 3,00 x insatsen. Vi sitter i en bra sits med andra ord…

Uruselt utbud under fredagen – och vi tar väl och plitar ut ännu ett långtidsspel. Nu från det europeiska finrummet, Champions League.

Storfavoriterna till att vinna alltihop, det är förstås Barcelona och därefter Bayern München. Odiskutabelt. Men det känns som att Paris Saint-Germains chanser underskattas lite smått.

Årets upplaga av PSG är bättre än någonsin och det här är sannolikt Zlatan Ibrahimovics sista chans att vinna ”den där jävla Champions”. Och så starka som de sett ut, då borde faktiskt nämnda Barcelona och Bayern kunna skakas om. I alla fall i enskilda matcher.

I åttondelsfinalen städades Chelsea undan med 4-2 över 180 helgjutna minuter. Visades upp stor klass då.

Med Zlatan i spetsen kan PSG mycket väl ha det som krävs för att kunna skrälla till det… Till 10,00 x insatsen för att fransmännen ska stå som vinnare – smeker vi in polletterna. Klart spelvärde.Andra bolag som till exempel Expekt erbjuder bara 8,0 för samma spel.

Speltips – snabbfakta

Speltips: PSG vinner Champions League
Odds: 10,0
Bolag: Titanbet


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Världens största spelbolag ger nya kunder 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier