16/9 2018 Peru Danmark Speltips

Fredag: EM-polletter skickas in till 3,40!

Polen fick in 1-0, men Portugal kunde kvittera till 1-1 – och vårt speltips, den raka ettan, missade till 4,00 x insatsen.

Nu satsar vi på att hitta tillbaka till vinnarspåret direkt…

Vi håller oss kvar på EM-spåret. Fredagens kvartsfinalfajt står Wales och Belgien för – en match där vi håller Belgien som stora favoriter, med chansen på en klar vinst. Semifinalbiljetten ska väl bara lösas utan problem?

Nu har det varit en hel del täta fajter här i EM, men Belgien borde utan tvekan vara större favoriter än vad oddssättarna antyder.

Wales har haft en hel del flyt som kommit ända hit, och viss mättnad kanske kan uppstå? Man hade stora problem med Nordirland i åttondelsfinalen; vann ”bara” med uddamålet, 1-0, och av prestationerna att tyda ska de inte kunna utmana de större krafterna i mästerskapet.

Bättre sits för Belgien, som bara vuxit med mästerskapet. Topprestationen kom senast, mot ett formstarkt Ungern där vinstsiffrorna skrevs förkrossande 4-0 efter en fantastisk slutspurt. Det kollektiva börjar sitta och individuellt finns det världsklassnivå i detta Belgien.

Belgien -1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner med minst två baljor till 3,40x hos Unibet. Saknar du ett konto hos dem? Öppna ett och få 200% extra upp till 1 000 kronor som välkomstbonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 21:00
Speltips: Belgien -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 3,40
Bolag: Unibet (1 000 kronor bonus)


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Sätt in 500 kr, få 1 000 kr bonus hos Unibet.
Hämta din bonus här!

Följ oss på sociala medier