13 januari 2018 Watford Southampton Speltips

Fredag: Fransk-tysk dubbel avslutar arbetsveckan

Atlético Madrid vann cupreturen mot Reus Deportiu med 1-0 och skrälltvåan missade således till 51,00x, men vi var utan tvekan rätt ute i vår analys. Inte alls så stor skillnad som oddssättarna ville antyda med deras nedplitade siffror.

Rätt tunt fredagsutbud, som så ofta. Skönt dock att cupfotbollen är över för stunden och att de stora, europeiska serierna återstartar. Hittat två spelobjekt på målmarknader som jag finner mycket intressanta och kombinerar ihop dessa till en dubbel som betalar 6,83 x insatsen hos Bet365.

Nice – Montpellier: Montpellier över 1,5 mål till 3,25

Kalasodds.

Nice är helt ur form, har inte vunnit på fem matcher i följd och dessutom kommer man från en förlust mot Guingamp i cupen för bara tre dagar sedan. Det krävdes 120 minuter fotboll och straffar för att kora en vinnare – tär på såväl benen som självförtroendet hos spelarna. Såklart.

Gästande Montpellier har däremot fått vila ut och är i klart bättre form än sina motståndare; vunnit fyra av de sex senaste matcherna. Man har varit sylvassa framåt, även på bortaplan.

Köper inte Nices stora favoritskap alls och skrällen är nära till hands.

Schalke 04 – Hoffenheim: Under 2,5 mål till 2,10

Värden är stora favoriter och överspelet på mållinan detsamma – säkert till stor del eftersom Schalke väntas stå för minst två strutar i matchen. Eller ja, det menar i alla fall oddssättarna. Undertecknad instämmer inte i den kören.

Hoffenheim är förvisso nästjumbo, men visat prov på vilken nivå man kan hålla de senaste veckorna. Defensiven har täppts till rejält och de bör absolut kunna få stopp på Schalkes inte alltför vassa offensiv. Sex av deras sju senaste matcher har klivit under 2,5 mål, fem av dessa under 1,5.

Underspelet är absolut spelbart och ett bra komplement till spelet ovan, för att boosta upp oddset.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:30, fredag 18/12
Speltips: Se dubbel ovan
Odds: 6,83
Bolag: Bet365


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Världens största spelbolag ger nya kunder 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier