13 januari 2018 Watford Southampton Speltips

Fredag: Gårdagens 3,55-oddsare prickade – nu Championshipfokus!

Och som Sydafrika imponerade – eller om det var Brasilien vars maskineri som hackade? Oavsett – oavgjort i halvtid prickade rätt till 3,55 x insatsen efter 0-0, efter såväl 45 som 90 spelade minuter. Skrällbud kan absolut vara att vänta när Sydafrikas äventyr fortsätter, så håll koll på oddsen där!

Finns en del intressanta spel att vraka mellan under fredagen, men vilket som innehåller störst värde – det är odiskutabelt.

Det är premiär i Championship och Fulham, som vi tippar närmare botten av tabellen, ryker ihop med den klara seriefavoriten, Newcastle. Nu brukar premiärer ofta bädda för skrällar, men här ska ”The Geordies” ändå ses med stor chans.

De har värvat in fantastiskt starka namn, Newcastle, och behållit flera av de mest betydelsefulla. Trots att Premier League trillades ur i fjol, känns det som att klubben är i någorlunda balans – få motsättningar. Framförallt viktigt att världstränaren Rafael Benitez stannade kvar.

Fulham får det svårt i år. Defensiven är förvisso förstärkt, men lagets två bästa målskyttar i Ross McCormack och Moussa Dembele från fjolåret har lämnat och ersättarna känns tunna. Var ska målen komma ifrån?

Newcastle spelas med -1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner med minst två baljor – till 3,80 x insatsen hos Unibet.

Saknar du ett konto hos Unibet? Grattis! Klicka här, sätt in 500 kronor och få 1 500 att spela för!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45
Match: Fulham – Newcastle
Speltips: Newcastle -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 3,80
Bolag: Unibet


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Sätt in 500 kr, få 1 000 kr bonus hos Unibet.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier