13 januari 2018 Watford Southampton Speltips

Fredag: Gårdagens trippel till 13,6 satt kanonfint – ny vinst idag?

Efter två tripplar som varit snubblande nära prickade vi igår vår SHL-trippen till 13,6 gånger pengarna. Grattis till alla er som ryggade! I natt har vi fokus på NHL och vi testar en wincast inför New Jersey Devils – San Jose Sharks som betalar 6,25 eller 25,0 gånger pengarna beroende på vilken version ni föredrar av spelet.

New Jersey Devils har förlorat samtliga tre matcher den här säsongen och på deras två hemmamatcher har de målskillnaden 2-6 efter två matcher. Nu tar de emot San Jose Sharks som börjat säsongen strålande med tre raka segrar mot tre tuffa lag. Los Angeles Kings (5-1), Anaheim (2-0) och nu senast Washington (5-0). Två av segrarna (LA +Washington) var dessutom på bortaplan.

Sahrks har NHL:s hetaste målvakt i Martin Jones som räddat 98,7% av alla skott och de har en tränare som var i just New Jersey förra säsongen men fick sparken 26 december. Dels har han givetvis koll på många av spelarna och hur han ska spela mot dem men han lär även vara väldigt motiverad att vinna efter att han fick sparken där.

Den raka tvåan betalar bara 2,11 som bäst så för att skruva upp oddset till hela 6,25 eller 25,0 väljer vi att köra det som en wincast som vi kombinerar med att Patrick Marleau gör mål.

Spelet ”San Jose Sharks vinner och Marleau gör mål när som helst” betalar 6,25 och för er som vill ännu högre finns ”San Jose Sharks vinner och Marleau gör första målet” till hela 25,0.

Marleau är en av ligans absolut bästa målskyttar och har nu hela 458 mål i NHL. Hans målfacit de senaste åren har varit 38, 44, 37, 30, 17 (halv säsong på grund av lockout), 33, 19 och den här säsongen har han redan två  mål efter tre spelade matcher. Dessutom har han gjort mål i de två senaste bortamatcherna mot Devils, ett lag han verkar trivas mot.

Detta wincast spel finns hos Unibet och saknar ni konto där får ni 1 000 kr bonus här. 

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 01:00 natten mot lördag
Speltips: San Jose Sharks vinner och Marleau gör mål anytime
Odds: 6,25 (eller 25,0 om vi väljer Marleau första målskytt)
Bolag: Unibet, saknar ni konto får ni 1 000 kr bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier