18 november 2017 Arsenal Tottenham Speltips

Fredag: Långtidsspel från Superettan – vinnare hittad

Det första målet dröjde för länge och Villarreal -1,5 mål (AH) mot Liverpool till 5,30x missade. Vi kavlar upp ärmarna och försöker hitta nytt spelvärde…

Har letat runt en hel del, men värdet är svårfunnet i de få fredagsfajterna. Vi passar således på att skicka upp ett nytt långtidsspel. Superettanfokus!

Känns som det finns alla möjligheter till att bli en jämn kamp om de allsvenska biljetterna i Superettan. De tre hetaste kandidaterna, i min bok, är Halmstad, Sirius och Dalkurd. Höjer upp de sistnämnda.

Undertecknad var tveksam till vilken standard Dalkurd, som gjort en fenomenal resa de senaste åren, skulle hålla i Superettan – och visst inledde de på ett trevande vis, men växt rejält i de senaste omgångarna. När Dalkurd kommer upp i nivå, då kan de slå hur hårt som helst – innan 1-0-vinsten över Trelleborg senast städades Sirius undan på bortaplan. Årets svåraste fajt?

Finns utan tvekan skrällpotential i det superhärliga gänget. Dalkurd som vinnare av Superettan spelas till 13,00 x insatsen hos Bet365.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: –
Speltips: Dalkurd vinner Superettan
Odds: 13,00
Bolag: Bet365


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Världens största spelbolag ger nya kunder 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier