13 januari 2018 Watford Southampton Speltips

Fredag: Mot tredje raka! – nu till 4,30

Nu är formen hittad – med besked! Perfekt tajmat till det allsvenska fotbollsåret. Två raka speltips har suttit – till 4,20 och 4,60 x smeten. Senast tack vare Elfsborgs 4-1-kross av Hammarby.

Nu tar vi oss från Borås – till Frankrike. Köper inte alls att Lyons favoritskap är så litet som det anses av oddssättarna borta mot Montpellier. Vi passar på att hoppa in på ett spelobjekt från handikappmarknaden.

Alltså ännu en stark favorit. Nåväl, det har ju fungerat extremt väl de senaste dagarna. Bara hålla tummarna för att Lyonspelarna gör jobbet – för då borde det landa i en klar bortavinst.

Katastrof. That’s it. Montpellier har haltat sedan seriestarten; är fast en bra bit nere på den undre tabellhalvan, dock utan större risk att trilla ur serien. Formen, den ser inte alls bra ut.

På andra sidan planen – Lyon. Ser klart bättre ut åt deras håll. I de bästa stunderna kan de komma upp i en nivå som nästan kan mätas med Paris Saint-Germains. Är just nu trea efter fem förlustfria matcher efter varandra; fyra vinster, varav tre med minst två baljor.

Form, kvalité och motivation talar för Lyon och de spelas med -1,5 mål (asian handicap) till 4,30 x polletterna hos Unibet. Saknar du ett konto hos dem? Öppna då ett och få 1 000 kronor i välkomstbonus.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:30
Speltips: Lyon -1,5 mål (AH)
Odds: 4,30
Bolag: Unibet (1 000 kronor bonus)


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Gammalt och trovärdigt spelbolag där nya kunder får riskfritt spel värt 1 000 kr.
Hämta ditt riskfria spel här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier