18 november 2017 Arsenal Tottenham Speltips

Fredag: Partaj när Barcelona säkrar titeln?

Gårdagens speltips, ett långtidsspel från Allsvenskan, kan ni läsa här om ni mot förmodan skulle missat det.

Hoppar fram en dag, till lördagen. Barcelona kan sätta spiken i kistan i den avslutande matchen av Primera División, men då måste det bli tre pinnar borta mot Granada. Och det borde väl lösas?

Givetvis.

Hade sett annorlunda ut om Granada fortfarande varit i riskzonen för att trilla ur serien, men kontraktet löstes senast när man vann borta över Sevilla. Nu spelas det bara för hedern, och det räcker förstås inte mot ett helmotiverat Barcelona.

Efter den där formdippen i april månad har Barcelona vunnit fyra raka matcher med målskillnaden 23-0 i dessa. Proppen ur match efter match.

Det är klart att Granada vill hålla siffrorna nere och om det skulle vara avgjort i andra halvlek, då kanske tempot pushas ner. Att matchen bara spelas av. Barcelona får rulla hem titeln.

Men då krävs det en stark prestation i första, för att spiken ska sättas ner i kistan. Kan helt enkelt bli jobbiga första 45 minuter för Granada det här…

Barcelona -2,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de leder med exakt två – i första halvlek spelas till 3,90x hos Bet365.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 17:00, lördag
Speltips: Barcelona -2,0 mål i första halvlek
Odds: 3,90
Bolag: Bet365


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Världens största spelbolag ger nya kunder 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier