18 november 2017 Arsenal Tottenham Speltips

Fredag: Polletter in igår – vi följer upp med wincast till 86,00

Vår svensk/spanska dubbel, innehållande de raka tvåorna i Rögle – Djurgården samt Cádiz – Celta Vigo – prickade till 4,35, utan att vi behövde svettas för det. Skönt! Fantastisk spelform på sajten – och vi hoppas kunna fortsätta likadant; leverera värdekuponger med höga odds.

Testar en wincast till 86,00 x polletterna från fredagens enda FA-cupmatch, vilken spelas mellan Exeter City och Liverpool.

Skadeeländet är totalt för Liverpool. Ett tvåsiffrigt antal spelare, flera av dessa stjärnor, saknas och man har fått plocka hem ungdomar från deras lånesejourer, för att ens kunna fylla upp en trupp till matcherna.

Och framförallt märks detta av i cupmatcherna som denna, när de ordinarie spelarna ofta behöver vila. Flera fjärde- och femtehandsval kommer konkurrera och plocka positioner i startelvan och det minskar kvalitetsavståndet mellan parterna enormt.

Exeter är förvisso i fjärdedivisionen, men i det här skedet av cuperna brukar vi få se en del skrällar. Och bättre chans att skaka om Liverpool, med deras rådande skadeproblem, får man inte.

En som däremot väntas starka för Liverpool är anfallaren Christian Benteke, en av de bästa i truppen. Han fick tio minuter mot Stoke senast och rapporteras få, med all sannolikhet, starta nu. Mycket möjligt att han hittar nätet, men Liverpool ändå misslyckas vinna. Kanske till och med förlora.

Wincast: Christian Benteke första målskytt och Exeter vinner. Finns till 86,00x hos Bet365 och det är värt att skicka in ett par polletter.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 21:00
Speltips: Exeter – Liverpool: Wincast – Benteke första målskytt och Exeter vinner
Odds: 86,00
Bolag: Bet365


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Världens största spelbolag ger nya kunder 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier