18/8 2018 Chelsea Arsenal Speltips

Fredag: Prickade 3,60-taggaren följs upp med högoddsare från Bundesliga

1-1 skrevs slutresultatet till mellan J-Södra och Örebro, vilket innebär att vi är tillbaka på vinnarspåret – 3,60 x såsen in på kontot.

Ställer om till lite bättre nivån på fotbollen – Bundesliga, var Borussia M’gladbach tar emot Eintracht Frankfurt. Tror på värden, inte bara att de kan vinna det här, utan även rätt bekvämt.

Gästerna hittas faktiskt ovanför Gladbach i tabellen, men det maktförhållandet lär ändras inom kort. De har haft ett tacksamt spelschema och det är den största orsaken till varför. Gladbach ska helt enkelt vara ett par nivåer bättre.

På hemmaplan tappar de, Gladbach, sällan poäng – hade 13-1-3 i resultatraden förra året och 4-1-0 detta. CL-fotboll väntar i veckan, men mycket fokus är riktat på den här uppgiften med tanke på den prekära situationen i tabellen.

Frankfurt var på snöret att ramla ur serien förra året och borde sjunka i tabellen. Får bekänna färg nu när nivån på motståndet skruvas upp?

Borussia M’gladbach -1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner med minst två baljor – testas till 3,45 x polletterna hos Unibet.

Saknar du ett konto hos Unibet? Öppna ett via denna länk, sätt in 500 kr – och få hela 1 500 kronor att spela för.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45
Match: Borussia M’gladbach – Eintracht Frankfurt
Speltips: Borussia M’gladbach -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 3,45
Bolag: Unibet


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Sätt in 500 kr, få 1 000 kr bonus hos Unibet.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier