18 november 2017 Arsenal Tottenham Speltips

Fredag: Svensk puck på schemat

Vad har hänt med Liverpool? Inte ens herr Klopp verkar kunna få styrning på det sjunkande skeppet. Bara 1-1 hemma på Anfield mot Rubin Kazan, trots en man mer i cirka 55 minuter. Nåväl, under 0,5 mål missade – men det kändes ändå som att vi var rätt ute i analysen. Pool – uddlösa.

Knåpat ihop en dubbel från SHL – och då från de två enda matcherna som spelas under fredagen; de mellan HV71 och Malmö Redhawks samt Karlskrona och Frölunda. Väljer ut en skräll och ett målspel till fint betalt – 8,0 får vi för den och vi slussar det till Ladbrokeskassan.

HV71 – Malmö Redhawks: Raka tvåan till 4,0x

Ljuset syns i tunneln för HV71, som inte alls fått till det i början av spelåret, efter två vinster efter varandra. Ena på övertid hemma mot Djurgården – rejält med flyt i den matchen – och den andra mot för tillfället helt odugliga Karlskrona. Viktigt för tabellen – problemen är dock långtifrån borta för HV71.

Självklart ska de vara favoriter, HV71 – Malmö har öppnat lika illa och just nu står båda på delad poäng, 11 stycken på lika många matcher, men det ska vara jämnare än oddsen antyder i denna ångestbatalj.

Karlskrona – Frölunda: Över 5,5 mål till 2,0x

Går tufft för nykomlingen Karlskrona; förlorat sju matcher i följd, plockat ynka fyra pinnar och innehar således jumboplatsen. Förstås. Full fokus på att överleva – det är kris redan nu – och det är just på hemmaplan, oavsett motstånd, man måste se till att få positiva resultat.

Måste med andra ord ändå offra en del; offensiven har faktiskt levererat helt okej, men bakåt är det total misär. Sju av de åtta senaste matcherna har klivit över 5,5 mål – en lina vi får dubbelt för att den ska passeras.

Och det finns mer passande motstånd att möta nu, än serieledande Frölunda. Fenomenala är de just nu. Vann med förkrossande 7-1 hemma mot Linköping senast och allra de flesta matcherna man spelat har passerat mållinan vi fokuserar på. Skulle inte bli förvånade om de löser den själva, FHC.

Dubbelt är kalasbetalt.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 19:00, fredag 23/10
Speltips: Se dubbel ovan
Odds: 8,00
Bolag: Ladbrokes (1 000 kronor i välkomstbonus)

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier