19/5 Chelsea Manchester United Speltips

Fredag: Tre av fyra satt igår, ny wincast till 7,0 idag

Torsdag: Tre av fyra spel i fyrlingen prickade. Onsdag två av tre spel i trippeln prickade. Tisdag tre av fyra spel i fyrlingen prickade. Vi har inte marginalerna på vår sida just nu, vi pickar väldigt bra men otur att alltid en per dag som missar.

Fredag betyder som vanligt ett ganska begränsat spelutbud men vi har hittat en intressant wincast till 7,0 gånger pengarna inför nattens NHL. Wincasten erbjuds av Unibet och saknar ni konto hos dem klicka här för 1 000 kr bonus.

Toronto Maple Leafs – Detroit Red Wings: Wincast, Joffrey Lupul gör mål anytime och Toronto vinner under ordinarie matchtid till 7,0

Tränaren Mike Babcock som bland annat vunnit Stanley Cup och OS bakom bänken lämnade efter tio raka säsonger i Detroit för att testa lyckan i Toronto. När han var tillbaka i Detroit med sitt nya lag åkte de på en blytung 4-0-förlust och jag tror Babcock väldigt, väldigt gärna vill vinna hemmamötet mot Detroit nu för att upprätta sin heder.

Toronto är ett skakigt lag och ligger nere i botten av en anledning men de kan sprattla till. De slog till exempel Dallas som vinner mot allt och alla just nu med 4-1 tidigare under veckan. Segern mot Dallas kom efter en tung 0-4-förlust mot Pittsburgh och efter att Babcock krävt bättring från alla spelare. Han fick rätt reaktion då. Får han samma reaktion nu när de får en ny chans mot hans tidigare lag Detroit? Detroit har samtidigt förlorat tre av deras fem senaste bortamatcher och har förlorat de två senaste bortamatcherna mot Toronto med totalt 8-2 i målskillnad.

Den raka ettan betalar bara 2,7 så vi piskar upp oddset genom att Lupul gör mål anytime. Han är lagets bästa målskytt och det känns som att om de ska ha chans att vinna måste nästan Lupul göra mål. Toronto har bara vunnit två matcher de här säsongen, Lupl har gjort tre mål i de två matcherna.

Formmässigt har han gjort tre mål på de fyra senaste matcherna.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 01:00
Speltips: Wincast, Joffrey Lupul gör mål anytime och Toronto vinner under ordinarie matchtid till 7,0
Odds: 7.0
Bolag: Unibet (Klicka här för 1 000 kr bonus!)

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier