18 november 2017 Arsenal Tottenham Speltips

Fredag: Tre spelidéer bildar trippel till 7,48

15 minuter dröjde det innan Ajax fick in 1-0, men sedan var det nedförsbacke. Till halvtid hade Molde kvitterat och det innebär att vårt speltips från matchen missade. Ingen idé att deppa för det – vi skövlar vidare.

Fallit för tre spelobjekt under fredagen och dessa kombineras ihop till en trippel – motiveras kort. Bet365 är i alla fall platsen.

Getafe – Real Sociedad: Getafe +0 (asian handicap) till 1,90

Förstår inte oddssättarna när de resonerar som att det här ska vara nästan helt jämnt på förhand. I min bok ska Getafe axla ett hyfsat stort favoritskap, även fast Sociedad kanske är de med störst potential över ett helt spelår.

Och det handlar om – hemmaplan. Där är Getafe starka, har vunnit fyra av sju matcher i serien medan Sociedad bara vunnit över bottenkonkurrenter på resande fot. Annars haft stora problem och formen är inte direkt toppad heller.

Rennes – Caen: Över 4,0 kort (asian handicap) till 1,83

Lite skeva odds här också kan tyckas. Som oddssättare hade jag velat pusha upp linan med fem decimaler eller sätta överspelet på denna lina till klarare favorit.

Kan bli en intensiv match, med två parter som säkerligen vill vara spelförande och ett möjligen smått uppretat Caen efter den snöpliga torsken senast. Kortstatistiken i lagens senaste matcher har varit enorm; smällt till rejält. Passande domare på det – Johan Hamel har passerat linan i åtta av hans 12 senaste dömda, en hamnat på den och bara tre under.

Mainz 05 – Stuttgart: Raka ettan till 2,15

Ibland kan formen hos parterna nästan motivera ett helt spel.

Stuttgart har potential att stiga i tabellen, men inlett året förbannat uselt. Är nästjumbo med 11 pinnar på de 15 inledande matcherna och hade innan 1-1 hemma mot Werder Bremen senast förlorat tre matcher i följd med minst tre baljors marginal.

Mainz jobbar på bra; är obesegrade i fem raka matcher, varav tre vunnits och har sikte på Europaplatserna. Blodsmak i munnen efter den fina 3-1-vinsten borta över HSV förra veckan? Jo, så bör det vara.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:30, fredag 11/12
Speltips: Se trippel ovan
Odds: 7,48
Bolag: Bet365


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Världens största spelbolag ger nya kunder 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier