16/9 2018 Peru Danmark Speltips

Fredag: Vi gissar resultat i Serie A till 6,50

Så makalöst värdelösa som Manchester United var mot Midtjylland – det finns knappt ord att beskriva det. De mediokra danskarna lyckades alltså vinna den första matchen av två. Stordåd? Kalla det vad ni vill. United är helt enkelt inte att lita på och vi får rätta handikappspelet som förlust.

Ger istället fantastiska Juventus förtroendet i fredagsbajten borta mot ett formstarkt Bologna med ett resultatspel.

15 raka Serie A-vinster har Juventus radat upp efter varandra. Ett rekordstarkt facit och nu är Napoli nedpetade från den tronen de stod på. Ställningen återställd, så att säga.

Toppstriden är dock fortsatt tät och alla matcher är av stor betydelse, men det är klart att spelarna och ledarnas blickar redan nu är på den kommande CL-fajten mot Bayern München i veckan. Kan eventuellt vilas ett par spelare.

Men så bra som Juventus är just nu, bör de ändå vinna det här. Bologna är formstarka, håller ihop defensiven väl – men ska normalt inte räcka till. Dock ser jag inte att någon överkörning lurar runt hörnet – det är knappast så att Juventus kommer köra full fart ända in i kaklet om de leder matchen en bit in i andra halvlek. Och ja, Bolognas defensiv ser solid ut.

Korrekt resultat: 0-1 – spelas till 6,50 x fläsket hos Mybet.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 20:45
Speltips: Slutresultat: 0-1
Odds: 6,50
Bolag: Mybet (Unik bonus: 1 000 kr)


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Världens största spelbolag ger nya kunder 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier