24 februari 2019 Chelsea Manchester City Speltips

Fredag: Vi hoppar fram i schemat – derbyfokus!

RB Leipzig besegrade Nice med stabila – nåja – 2-0 på bortaplan. Det betyder att vår 4,50-oddsare hittade in och att vi nu har en streak på två raka prickade spel, det andra till 3,20 x smeten. Vilken succé!

Och vi snurrar vidare.

Hoppar fram i schemat, till söndagens 13:00-fajt tillika derby mellan Arsenal och Tottenham. Tror nämligen att ett rejält oddsdropp lurar runt hörnet. Lika bra att vara ute i tid och undvika det.

God form hos Arsenal, som jag också värderar som den snäppet bättre parten av lokalrivalerna. Inte en enda förlust sedan seriepremiären, 15 matcher sedan dess. Vände och vann borta mot Ludogorets senast, från 0-2 till 3-2, i Champions League. Undvek fiasko och stärker moralen.

Annat för Tottenham. De förlorade CL-hemmafajten mot Leverkusen i veckan och lever farligt till. Faktum är att inte en enda av de sex senaste matcherna vunnits. Stora offensiva bekymmer och mot Leverkusen släpptes chanser till på löpande band.

Kan se siffrorna skjuta ifrån här.

Arsenal -1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner med minst två baljor – spelas till 3,75 x insatsen hos Unibet.

Saknar du ett konto hos Unibet? Öppna ett och erhåll 1 000 kronor här!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 13:00, söndag 6/11
Match: Arsenal – Tottenham
Speltips: Arsenal -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 3,75
Bolag: Unibet


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Sätt in 500 kr, få 1 000 kr bonus hos Unibet.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier