24 februari 2019 Chelsea Manchester City Speltips

Helgens dubbel: SPAL – Roma & Sassuolo – Fiorentina 21/4

Superspelen är tillbaka med helgens dubbel – och nu med italienskt fokus. Matcherna som tar plats i systemet är SPAL mot Roma samt Sassuolo mot Fiorentina, från vilka ett mål- respektive 1X2-spel knåpas ihop till oddset 4,18.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Match: SPAL – Roma
Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,74
Avspark: 15.00

Enkelt val av spel och en given grundpelare i helgens dubbel. Har svårt att se någon målexplosion här och oddset 1,74 för att vi får se max två baljor är spelbart. Absolut.

Roma må vara mest kända för deras offensiva styrka, men på bortaplan har det istället varit försvarsspelet som varit deras fundament i Serie A den senaste tiden. Smaka bara på dessa siffror: tio av de 11 senaste under 2,5-målslinan!

Nu kan Roma också behöva rotera runt en del, när de väntar Champions League-semifinal mot Liverpool i veckan. Blickarna på annat håll?

SPAL slåss för deras överlevnad och har kämpat på ett hedersamt sätt på sistone, vilket fört upp dem till säker mark: åtta förlustfria matcher och sex raka kryss. Försvarsspelet sitter som en smäck medan udden framåt är som avtrubbad. Sju raka under mållinan i fokus.

Match: Sassuolo – Fiorentina
Speltips: 2
Odds: 2,40
Avspark: 18.00

Det kanske kan anses lite skumt att ta den här positionen, på Fiorentina som bortalag mot ett formstarkt Sassuolo. De sistnämnda ser nu ut att ha Serie A-kontraktet i säkerhet, från att ha varit svårt utsatta, efter sju förlustfria matcher: två vinster och fem oavgjorda.

Att nämnas är dock att Sassuolo vid flera tillfällen av dessa varit illa ute och att det kunde ha blivit minst ett par förluster. Senast plockades en 1-0-vinst över den iskalla nästjumbon Hellas Verona och dessförinnan fick man bara 2-2 hemma mot hopplösa Benevento, som med det plockade deras första bortapinne. Inte helt frid och fröjd, med andra ord.

Fiorentina tappade och föll med 3-4 mot Lazio i veckan – en match som hade allt och lite till. Att den skulle sätta käppar i hjulen tror vi dock inte, så fin formen var dessförinnan – 6-1-0 i matchraden – och i åtanke att det var en rejält tuff match.

Tror att Fiorentina kommer tillbaka på vinnarspåret här och stärker deras position i jakten på en Europaplats.

Dubbeln:

Speltips 1: Under 2,5 mål i SPAL – Roma till 1,74
Speltips 2: Fiorentina vinner borta över Sassuolo
Odds: 4,18
Spelbolag: Bethard (UNIK BONUS: Sätt in 500, spela för 1 500 kronor!)

  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% bonus – upp till 1 000 kr!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier