24 oktober 2018 Liverpool Röda Stjärnan

Långtidsspeltips: De blir jumbo i Premier League – till 10,00

Det är uppehåll i de europeiska toppdivisionerna och då passar vi på Superspelen på med att investera i ett långtidsspel – från Premier League. Detta ska tiodubbla insatsen och det via att luska fram ett jumbolag.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Vi inleder med att ta en titt på bottenkvintetten i serien:

16: Crystal Palace, 30: 7-9-15, 30p, -18 mål
17: West Ham, 30: 7-9-14, 30p, -21 mål
18: Southampton: 30: 5-13-12, 28p, -15 mål
19: Stoke City, 31: 6-9-16, 27p, -29 mål
20: West Bromwich, 31: 3-11-17, 20p, -25 mål

Även flera andra lag är inom kort räckhåll ovanför och riskerar att skickas ner i Championship, men här tittar vi alltså på de som fortfarande – i praktiken – kan bli tabelljumbos: West Bromwich, Stoke City och Southampton?

Mardrömsschema efter uppehållet

Värst till i serien är förstås West Bromwich, som presterat under all kritik, är i urusel form och hoppet nästintill är sinat för. Det är ju inte mycket kvar av säsongen – för de nedersta två; sju matcher. För de ovanför; åtta.

Det är inte mycket som talar för WBA när de förlorat åtta raka matcher, ska nämnas. Spelare för spelare borde de dock vara klart bättre än vad tabellen vill antyda – och nu har de ett uppehåll för att slicka såren, ladda upp batterierna och hålla tummarna för ett mirakel.

Ett par vinster på raken efter uppehållet skulle innebära en helt förändrad situation för West Bromwich – och närmast väntar hemmamatcher mot Burnley samt Swansea City. Inte omöjligt, om man lyckas justera till saker och ting, att de kammar fullt i dessa.

Nästjumbon Stoke har sett bättre ut än WBA, men förmår inte att vinna fotbollsmatcher. Matchen precis före uppehållet senast var en käftsmäll deluxe – en 1-2-förlust mot Everton hemma.

”The Potters” schema den närmsta tiden är ett mardrömsdito. De fem kommande matcherna: mot Arsenal, Tottenham, West Ham, Burnley och Liverpool. Kan mycket väl bli noll inkasserade pinnar i dessa, så svajigt som laget sett ut.

Att Stoke blir placerade på jumboplatsen i Premier League finns till 10,00 gånger degen och det är värt att syna. LeoVegas är platsen.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 + 200 kronor mobilspel i bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 

Speltips: Stoke City sist i Premier League

Odds: 10,00

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier