17/6 2018 Tyskland Mexiko Speltips

Lördag: Ännu en allsvensk smällkaramell…

Nästa anhalt – den allsvenska omstarten.

Vi har redan ett levande spel från lördagsfajterna uppe – från Bravida Arena och matchen mellan Häcken och Hammarby. Våra tankar därifrån kan läsas här!

Oförändrat med vinststreaken – två raka objekt har trillat in till oddsen 4,80 och 4,50 x insatsen. Kan vi få en dubbelvinst och förlänga sviten till fyra raka prickade speltips? Det är i alla fall förhoppningen…

Gillar värdet på Gefle i deras hemmamatch mot Falkenberg – nästjumbon mot jumbon. Så pass att insatsen faktiskt kan skruvas upp lite… Brukar annars försöka hålla insatsen relativt låg när oddsen är så pass höga för att undvika för stora swings.

Gefle har strukturerat om på tränarposten och ska ha kvalitet att överleva i Allsvenskan, den prekära situationen till trots. Hemma på plastmattan ska man kunna ställa till det för de flesta seriekonkurrenter.

Nu kommer seriens slagpåse, FFF, på besök – ett Falkenberg som är helt ur slag och rimligen borde stanna som jumbo spelåret ut…

Gefle -1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner med minst två baljors marginal – spelas till 3,45x hos Unibet. Saknar du ett konto hos dem? Grattis! Öppna ett här och de matchar din första insättning med 200% upp till 1 000 kronor!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:00
Match: Gefle – Falkenberg
Speltips: Gefle -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 3,45
Bolag: Unibet


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Sätt in 500 kr, få 1 000 kr bonus hos Unibet.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier