17/6 2018 Tyskland Mexiko Speltips

Lördag: De vinner Superettan 2016 – till 4,60!

Köln klarade tyvärr inte av att förvalta sitt favoritskap borta mot Darmstadt 98 och matchen slutade 0-0. Defensiven fortsatt solid, men det är alltjämt tunt framåt. Skapas inte mycket. Hur som helst: -1,5 mål missade till 5,50x.

Lördagen bjuder på flera toppmatcher och det finns ett och annat värdeobjekt att hämta, men vi håller oss borta från dem och skickar ut ännu ett långtidsspel, denna gång från svenska Superettan. Vill ni ändå ha speltips från dagen? Titta in vår systersajt Spelbloggare.

Halmstad plitas ut som favoriter att vinna Superettan 2016. Varför? Omöjligt att sia. Bottenmaterial bör de absolut inte vara, men facit för de som trillat ner från Allsvenskan de senaste åren har inte varit bra. Det kommer ta åtminstone ett par år innan klassiska HBK är tillbaka i shape.

Favoriter ska naturligtvis Sirius, som förlorade kvalet till förstadivisionen på färre bortamål i början av månaden, vara. Ett par betydande pjäser som förlorats, men sådant är livet för S1:an-klubbarna. Grunden är stark och med ännu ett års erfarenhet är känslan att Sirius ska ta det sista, avslutande klivet.

I min bok är de i alla fall klart bästa i serien – på pappret…

Vinnare av Superettan: Sirius till 4,60x. Betrally är stället.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: –
Speltips: Vinnare av Superettan: Sirius
Odds: 4,60
Bolag: Betrally


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Uppstickare som ger 1 000 kr bonus med koden VRALLY.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier