15/4 2018 Östersund IFK Göteborg Speltips

Lördag: Femling/system från Premier League som ger upp till 30,18 gånger pengarna!

Ny omgång av Premier League och vi har satt ihop en femling eller ett system med fem fyrlingar för den mer försiktige som betalar hela 30,18 gånger pengarna om det spelas som en femling. Häng med!

Manchester United – West Bromwich: Under 2,5 mål till 1,85

Senaste mötet slutade 0-1 och United har stora problem med offensiven just nu samtidigt som defensiven stänger igen. De har bara gjort två mål på de fem senaste matcherna men samtidigt bvara släppt in ett mål under de matcherna. West Bromwich är även de täta och två av deras tre senaste matcher har de vunnit med 1-0.

Leicester – Watford: Leicester till 1,85

Nykomlingen Watford har visserligen vunnit två raka men bortaspelet är ingen höjdare. De har två förluster, två oavgjorda och två segrar men segrarna kom mot Stoke och Newcastle som båda underpresterar och ett av kryssen var mot Bournemouth. Leicester som presterar otroligt bra fotboll just nu och på hemmaplan har de sju segrar, en oavgjord (Tottenham) och en förlust (Arsenal) på deras nio senaste. Deras fina spel betyder att de ligger trea i tabellen och även om de kommer tappa tror vi de vinner hemma mot Watford.

West Ham – Everton: Everton till 2,8

Här är kupongens skräll för att driva upp oddset. Den mer försiktige kan lyfta ut denna match men jag anser att Everton som kommer stärkta från 6-2-segern mot Sunderland nu senast har goda chanser borta mot West Ham som visserligen inlett säsongen starkt men som förlorade mot Watford nu senast. Oddset 2,8 är bra betalt för tvåan här.

Stoke – Chelsea: Dubbelchans 1x till 1,8

Stoke slog bara för drygt två veckor sedan ut Chelsea ur ligacupen och de har faktiskt bara förlorat en av deras åtta senaste matcher. Chelsea hade fyra raka utan seger innan de slog betydligt svagare Dynamo Kiev nu senast. På bortaplan har Chelsea två raka förluster och fem raka utan seger. Något står utan tvekan inte rätt till i Chelsea och vi testar dubbelchansen 1x till 1,8.

Sunderland – Southampton: Southampton vinner till 1,8

Nästjumbon Sunderland förlorade mot Everton hed hela 6-2 nu senast. Segern mot Newcastle i slutet av oktober är deras enda seger på de åtta senaste matcherna och av de har hela sex slutat med förluster. Nu tar de emot formstarka Southampton som har två raka segra och sju raka utan förlust (fem segrar och två oavgjorda) bakom sig. På bortaplan spelade de 1-1 mot Liverpool nu senast och innan det en imponerande 3-1-seger borta mot Chelsea.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: Kl 16:00
Speltips: Femling enligt ovan eller för den mer försiktige fem fyrlingar så att man vinner även om en match missar.
Odds: 30,18
Bolag: Bet365


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Världens största spelbolag ger nya kunder 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier