17/6 2018 Tyskland Mexiko Speltips

Lördag: Efter gårdagens succé, dubbel till tvåsiffrigt

Gårdagens spel till 9,5 satt med god marginal. Hamburger vann mot självaste Borussia Dortmund med 3-1. Riktigt skönt!

Den europeiska toppfotbollen är nu tillbaka på allvar och lördagen bjuder på en handfull fantastiska fotbollsmatcher. Blir att vara bänkad från 13:45 med Watford – Manchester United till strax innan 23:00 när det italienska toppmötet Juventus – Milan beräknas blåsas av.

Vi tar dock sikte på två andra matcher, vilka knåpas ihop till en dubbel som betalar 10,25 gånger fläsket redan nu. Överhängande risk för oddsdropp till närmare avspark – investera så tidigt som möjligt!

Southampton – Stoke: Oavgjort, rakt kryss till 4,05

Toppform hos båda parter innan uppehållet, men ska nämnas att Southampton hade hjälp av ett mycket tacksamt spelschema. Inte sett alltför starka ut, trots sina åtta raka matcher utan förlust.

Vi tror dock att den här förlustfria trenden kommer fortsätta – men att plocka tre pinnar mot Stoke är lättare sagt än gjort. Defensivt håller Stoke fantastisk nivå – i fyra raka bortamatcher har nollan hållits och nu får man tillbaka kaptenen Ryan Shawcross i mittförsvaret.

Blir en tät historia detta. 0-0/1-1? Krysset spelas till över fyrdubbelt.

Real Madrid – Barcelona: Real Madrid vinner, rak etta till 2,53

El Clásico och seriefinal. Real Madrid petar ner Barcelona från förstaplatsen vid händelse av en trea – och en sådan ska man ha en bra chans att lösa.

Möjligt att Barcelona, med hela truppen intakt, håller bättre nivå – men på Bernabéu är det få som ror på Real. Förra årets identiska match slutade 3-1 till huvudstadsklubben och det är inte omöjligt att vi får liknande siffror nu.

Tycker inte heller att Barcelona sett speciellt starka ut trots fina resultat de senaste månaderna…

Men varför så bra känsla för ettan?

Jo, Leo Messi väntas inleda på bänken för katalanerna. Kanske får 30 minuter? Avbräck deluxe i en match som denna.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:00, lördag 21/11
Speltips: Se dubbel ovan
Odds: 10,25
Bolag: Unibet (1 000 kronor i bonus)

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier