14/1 2018 Bournemouth Arsenal Speltips

Lördag: Fixar Arsenal biffen i CL? Till 4,50x – värt att testa!

Nattens spelobjekt från sydamerikanska VM-kvalet – att det skulle blå mållöst mellan Peru och Paraguay – var nära, nära att sitta. 1-0 skrevs slutresultatet. Varit ett flertal matcher där vi fallit på mållinjen på sistone. Bara att köra vidare– vårt jobb är att leverera värdespel, sedan är det uppe till spelarna på planen, isen eller banan.

Spelutbudet fortfarande tunt i fotbollseuropa. En del ishockey spelas under söndagen, men jag har inte riktigt fastnat för något spelobjekt där och skickar därför ut ännu ett långtidsspel – från det rådande gruppspelet i Champions League.

Vilken fantastisk nivå Arsenal kan prestera på kan inte ha undgått en enda kotte som följt den engelska fotbollen under spelåret – men dipparna också vara rejäla. Det har vi fått svart på vitt i årets Europaspel…

Först – två förluster mot klart sämre motstånd i Dinamo Zagreb samt Olympiakos. Därefter 2-0-vinst hemma över den tyska maskinen Bayern München, som man sedan förlorade mot med förnedrande 1-5 i det omvända mötet.

Detta innebär att man är trea, med hela sex pinnar upp till Bayern München och Olympiakos på första- respektive andraplatsen – detta med sex kvar att spela om. Ändå tror jag att Wengers mannar ska ha en bra chans att nå slutspelet.

Det krävs full pott – man möter Zagreb hemma och just Olympiakos borta. Mot de förstnämnda räknar jag kallt in att man förvaltar sitt favoritskap och sedan står man inför en helt avgörande match mot grekerna. Bara vinst som räknas även där – dessutom har man inbördesmålskillnad att hämta in.

2-3 slutade matchen på Emirates Stadium – samma resultat skulle innebär att målskillnaden fäller avgörandet och då är Arsenal sannolikt vidare eftersom Olympiakos ska möta Bayern München härnäst.

Grekiska klubbar brukar vara bra på hemmaplan, men klassen är det Arsenal som har och kommer man upp i nivå, då kan man absolut vinna med ett par baljor på Karaiskakis Stadium.

4,50 x insatsen får vi för att Arsenal ska knycka första- eller andraplatsen och det är i klar överkant. Borde inte betala en punkt över 3,50x i min bok. Vi testar lyckan.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: –
Speltips: Arsenal når slutspelet i Champions League
Odds: 4,50
Bolag: Bet365


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Världens största spelbolag ger nya kunder 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier