21/10 2018 Speltips Elfsborg Sundsvall

Lördag: Fortsatt succé? PL-dubbel spelas till 15,12

Nyårsspelet, X/1 i matchen mellan Villarreal och Valencia, prickade alldeles utmärkt till 5,00 x polletterna och formen här på sajten är fantastisk. Flera fina skräll- och/eller kombinationsspel som suttit under den senaste tiden.

Vi tar oss från Spanien, till England och lördagens Premier League, varifrån det bjuds på en handfull intressanta och förmodligen sevärda bataljer. Värde är också funnet på flera olika håll – undertecknad faller framförallt för två spelobjekt, vilka kombineras ihop till 15,12 x insatsen.

West Ham – Liverpool: Raka ettan till 4,20

Är klart mer öppet än vad oddsen indikerar på. Liverpool överskattas som så ofta och har haft bekymmer i liknande matcher som denna. I december förlorade man exempelvis med 0-3 borta mot Watford, som kvalitetsmässigt absolut kan jämföras med West Ham.

Formen, den pekar också uppåt för värden. Southampton avvärjdes med 2-1 senast, vilket bröt en kryssvit på fem matcher i följd. Ny trea att räkna in?

Sunderland – Aston Villa: Sunderland vinner & håller nollan till 3,60

För all del; den hopplösa tabelljumbon Aston Villa har sett bättre ut på sistone och borde kanske löst bättre resultat i de senaste kryssmatcherna, men för att hitta den senaste trean i serien får vi blicka tillbaka till premiären.

Sunderland har förlorat fem matcher efter varandra – spelschemat har varit extremt tufft – och detta borde vara en utmärkt chans att studsa tillbaka. För varje vecka som rullar på, desto mindre blir överlevnadshoppet för Villa… Här kan spiken sättas i kistan.

Istället för att bara plocka ettan, adderar vi att värden ska hålla nollan. Villa är redan oerhört uddlösa och nu saknar man sin interna skytteledare, den i särklass vassaste anfallaren i truppen – Jordan Ayew. Vem ska då förvalta chanserna?

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 16:00
Speltips: Se dubbel ovan
Odds: 15,12
Bolag: Bet365


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Världens största spelbolag ger nya kunder 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier