19 november 2017 Jönköping Södra Trelleborg Speltips

Lördag: Fortsätter vidare med dubblarna…

Lördagspartaj – klassfotboll så det räcker och blir över. Allt från den allsvenska titelstriden till toppmatcher i Premier League. Vi plockar ihop två matcher från PL och kombinerar dem – siktet är på att kamma hem polletterna till 6,26 x insatsen.

Såhär tänker vi…

Chelsea – Liverpool: Ettan till 2,10

Seriens största besvikelse mot en av de största. Lämnar bollen i värden, mästarnas händer. Tror att Chelsea ska ha en bra chans att kamma in tre värdefulla pinnar till tabellen, trots deras nedåtpekande form.

Håller Chelsea som den bättre parten – Liverpool överskattade. Lever på sitt namn och kan väga lätt i bataljer lik denna.

Passande att vända en usel spiral nu, när ett slitet och begränsat Liverpool kommer på besök. Dessutom får man Nemanja Matic tillbaka.

Ettan – den tar vi.

Watford – West Ham: Tvåan till 2,98

Att Watford är favorit köper jag inte. Borde vara fifty-fifty, krysset borträknat. Eventuellt West Ham som knappa favorit. Hur som helst; vi tackar oddssättarna hjärtligt och lämnar bollen i West Hams händer.

Flera bra prestationer av Watford under spelåret, men i flera fall har man också fått erkänna färg. Ska vara spelförande här – och det passar West Ham utmärkt; varit briljanta i de matcher man inte behövt föra dansen. Vann exempelvis med Chelsea senast. Formbesked.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 13:45, lördag 31/10
Speltips: Se dubbel ovan
Odds: 6,26
Bolag: Unibet (1 000 kronor i välkomstbonus)

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier