19 november 2017 Jönköping Södra Trelleborg Speltips

Lördag: Har vi vaskat fram EM:s största överodds hittills?

Nära skjuter ingen hare, som man säger. Italien vann ”bara” med 1-0 över Sverige och vårt resultatspel till 8,75x missade dessvärre. Helt rätt var vi dock ute i analysen; nu har Erik Hamréns mannar spelat 180 EM-minuter utan ett enda avslut på mål. Förbannat uselt.

Inte så ofta det är så pass enkelt att plocka ut ett skrällspel som under den här lördagen – spelobjektet innehåller inte bara fint värde, utan ska också ses med stor möjlighet att sitta.

Portugal mot Österrike – båda svek stort i respektive premiär och är hyfsat jämnstarka, även om Portugal givetvis ska vara knappa favoriter, framförallt med tanke på att Österrike föll så hårt mot Ungern.

Men det är just det – knappa favoriter ska de vara.

Nu? 1×2-marknaden står i 2,00-3,45-4,90.

Den raka tvåan står med andra ord i 4,90x. Låt oss upprepa – fyra-komma-nittio! Ett kapabelt Österrike som imponerade stort i kvalet till mästerskapet; briljerade och plockade förstaplatsen enkelt före Ryssland och Sverige.

3,40x – det hade väl varit mer rättvisande?

Hur som helst; polletter – in!

Och det bästa av allt? Som läsare hos oss har ni rätt till en unik bonus hos Nordicbet – på 1 000 kr + 400 kr gratisspel. Hämta den här!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 21:00
Speltips: Österrike vinner, rak tvåa
Odds: 4,90
Bolag: Nordicbet (Unik bonus: 1 000 + 400 kr)


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Världens största spelbolag ger nya kunder 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.
Hämta din bonus här!

Följ oss på sociala medier