20/5 2018 Speltips Malmö Häcken

Lördag: Kross i El Clásico?

Varit ett kortare uppehåll, på ett par dagar, här på sajten. Haft svårt att hitta spelobjekt värda att pusha ut för er läsare, men nu är vi tillbaka, back on track.

Senaste som skickades ut var ett långtidsspel från Premier League. Ni kan läsa det här – oddsen i skrivandets stund desamma.

När var en lördag såhär fullproppad med fantastisk fotboll? Allt från premiärer och derby i Allsvenskan till El Clásico och en massa Premier League-fajter på det. Vårt val faller på det mellersta, fotbolls-Europas största batalj.

Barcelona är flera snäpp vassare än sina ärkerivalerna, Real Madrid, detta spelår. Den stora skillnaden? Topptrion Neymar-Suarez-Messi, förstås. De mosar mer eller mindre allt motstånd, från botten i Primera División till Arsenal i Champions League.

Nio pinnar skiljer lagen åt och titeln kommer hamna i Katalonien. Någonting annat finns inte på kartan.

Spelårets omvända möte vann Barcelona med förkrossande 4-0. Nu spelar de inför hemmapubliken – och då blir det oftast proppen ur. I min bok bör inte ens Real kunna stå emot för den fenomenala offensiv katalanerna kan ställa ut…

Barcelona -2,5 mål (asian handicap) spelas till 4,35 hos Unibet. Öppna ett konto hos dem och få 1 000 kronor i välkomstbonus.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:30
Speltips: Barcelona -2,5 mål (AH)
Odds: 4,35
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Världens största spelbolag ger nya kunder 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier