3/2 2019 Leicester Manchester United Speltips

Lördag: Sena tankar värda 5,00 – från Allsvenskan och Bravida Arena

Leicester svek och förlorade oväntat premiären mot Hull City med uddamålet. Sunderland var nära att sätta stopp för Manchester City, men föll också de knappt. Miss på 4,10- och 15,00-tipsen.

Tycker ändå det finns en del lärdomar att ta del av, åtminstone från den sista matchen. Manchester City? Möjligen överskattat. Sunderland? Där finns det potential, mer än vad oddssättarna ser. Kan vara värt att tänka på framöver, till kommande matcher.

Blir sena lördagstankar – till en söndagsfajt.

Spelidén är allsvensk, och den kommer från Bravida Arena, var Häcken och Örebro – femman och sexan i tabellen, båda på 27 pinnar – drabbar samman.

Känns också som en helt öppen match. Båda parter trivs bäst på plast och det är två jämnstarka lag, även om undertecknad föredrar ÖSK lite. Tror att, när spelåret ska summeras, att de hittas någon placering ovanför just Häcken.

Formraden ser kanske lite trevligare ut för Häcken, men Örebro har haft ett tufft spelschema och inte heller fått resultat som de, utifrån prestationerna, varit förtjänta av. Plus är att Astrit Ajdarevic, svenska OS-kaptenen, är med i truppen.

Häcken har i särklass bäste målskytt, Paulinho, skadad och i veckan såldes Simon Gustafson, deras i särklass bäste framspelare och även spelare överhuvudtaget i truppen. Menar jag, då.

Det här känns öppet och ÖSK presenteras som alltför stora underdogs…

Den raka tvåan spelas till 5,00 gånger pengarna hos Bet365, som ni kan hämta 1 000 kronor i välkomstbonus hos här!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 17:30
Match: Häcken – Örebro
Speltips: Örebro vinner, rak tvåa
Odds: 5,00
Bolag: Bet365


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Världens största spelbolag ger nya kunder 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier