19 november 2017 Jönköping Södra Trelleborg Speltips

Lördag: Skräll från Primera División lurar runt hörnet

Nära var det, men Juventus lyckades inte få in den där baljan. Vårt spel på resultatet 0-1 i Bologna – Juventus till 6,50 x insatsen missade – 0-0 blev det istället. Helt ute på rätt spår var vi dock.

Vi tar oss till Spanien och Primera División. Celta Vigo får besök av storskrällen Eibar som – hör och häpna – innehar en Europabiljett just nu. Undertecknad ser en klart större möjlighet för en bortavinst än oddssättarna.

Celta Vigo mår inte bra för tillfället och har på de fem senaste matcherna det bleka facit på två kryss och tre förluster – senast med 1-6 borta mot Barcelona. Täljer som en kniv på självförtroendet, såklart. Två av lagets viktigaste pjäser i Nolito och Fabian Orellana saknas.

Gästande Eibar är oerhört ojämna; varvar positiva prestationer med klart sämre sådana – vecka till vecka. Har visat att de har kraft att skrälla till det rejält och kommer från en 2-0-vinst över Levante senast, vilket bröt en förlustsvit på tre matcher. Skönt att vara tillbaka på vinnarspåret – och vi tror att de kan stanna kvar på det en stund till.

2/2 (halvtid/fulltid) spelas till 6,50x hos Bet365.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 22:05
Speltips: 2/2 (HT/FT)
Odds: 6,50
Bolag: Bet365


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Världens största spelbolag ger nya kunder 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier