3/2 2019 Leicester Manchester United Speltips

Lördag: Skrällidé i FA-cupen – spelobjekt till 15,00

Det bleka fredagsutbudet innebar, som ni säkert märkte, att vi hoppade spel och vi satsar istället helhjärtat på lördagen. Formen på sajten är fin – bara hoppas att det fortsätter på samma spår.

Stort match- och spelutbud. Tänkbart att slå ihop ett par kombinationsspel, men undertecknad är så pass fast på en av matcherna att vi istället höjer upp enbart det. Anfield är platsen – Liverpool tar emot West Ham.

Lite tröttsamt hur oddssättarna fortsätter överskatta detta Liverpool. Siffrorna brukar antyda på att de skulle vara uppe i den absoluta toppen – de är sjua. Med andra ord till och med utanför Europaområdet.

Möter just nu ett starkt West Ham, som snarare brukar underskattas, i FA-cupens fjärde runda. De hittas en plats och två pinnar över Liverpool i serien och håller minst lika bra nivå. Kan i deras bästa stunder skrälla till det rejält, men också falla dit som stora favoriter. Stabiliteten saknas.

Men nu pekar mycket på att West Ham ska kunna skrälla till det – på nytt. Identiska mötet i serien vanns med förkrossande 3-0 och det på hemmaplan med 2-0. Fem mål mot noll på två matcher och alla fyra halvlekar i dessa har vunnits.

Räknar med att delar av Liverpooltruppen är nära på slutkörd efter det täta januarischemat. I början av veckan spelades 120 minuter mot Stoke i Ligacupen. Detta medan West Ham fått vila en hel vecka…

West Ham att vinna båda halvlekarna spelas till 15,00 x insatsen hos Bet365.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 18:30
Speltips: West Ham vinner båda halvlekarna
Odds: 15,00
Bolag: Bet365


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Världens största spelbolag ger nya kunder 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier