19 november 2017 Jönköping Södra Trelleborg Speltips

Lördag: Spansk kvällsfotboll avrundar lördagen – speltips till 11,00

En hel del kort vart det – sex stycken – men de röda uteblev. Miss på spelet (5,50x) från matchen mellan HSV och Bayern München. Efter vår fantastiska period där flera skrällar radades upp, har det rullat på lite sämre denna vecka. Gäller ändock att ha tålamod när det satsas i oddssiffror av den här modellen.

Mycket förvånad över oddsrörelserna till matchen mellan Rayo Vallecano och Celta Vigo – för runt 24 timmar sedan var de sistnämnda knappa favoriter, och nu står oddsen i 2,45-3,55-3,05.

Hade snarare velat de rörelserna åt andra hållet.

Fall framåt för Vallecano sist, när 2-2 löstes borta mot Valencia – men nästjumbon har inte vunnit på tio raka matcher. Nu får man besök av bortastarka Celta Vigo, placerade femma i tabellen. De har mycket fin form och en John Guidetti som hyllas på alla håll och kanter på topp.

Hänt vid flera tillfällen, att Rayo Vallecano fallit ihop totalt i enskilda matcher; exempelvis med 2-10 mot Real Madrid. Skulle inte bli överdrivet förvånad om bortalaget smäller dit åtminstone 3-4 baljor och håller lakanet tätt.

Celta Vigo vinner båda halvlekarna spelas till 11,00 x degen hos Bet365.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 22:05
Speltips: Rayo Vallecano – Celta Vigo: Gästerna vinner båda halvlekarna
Odds: 11,00
Bolag: Bet365


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Världens största spelbolag ger nya kunder 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier