11/8 2018 Wolverhampton Everton Speltips

Lördag: Spanskt skrällobjekt – värt 3,80 gånger såsen

Vilket smörgåsbord av matcher! Finns en massa tänkbara spelobjekt att vraka mellan – vi har redan tre uppe! – och undertecknad satsar på ett till, nu från spanska Primera División.

Lördagstipsen:

Liverpool – Sunderland
Burnley – Manchester City
Sevilla – Valencia

Och det är ännu en favorit i fara, som i två av de ovanstående tipsen. Real Madrid välkomnar Sporting Gijón till Santiago Bernabéu och undertecknad är inte alls säker på att värden tar hem det speciellt komfortabelt.

Förstås, enorm klasskillnad. Är en match som Real Madrid skulle kunna kamma hem med rena tennissiffrorna, men nu har man precis varit i Europa och härjat, vilket öppnar för en skrällmöjlighet.

Långtifrån någon bra form i Sporting Gijón, men vid vissa tillfällen tycker jag att de visat att de ändå är kapabla. Oavgjort, 1-1, löstes exempelvis mot Sevilla i slutet av oktober.

Blivit en del tajta inbördes historier under 2010-talet. Skulle inte bli förvånad om Real Madrid ”endast” tar det här med uddamålet.

Sporting Gijón +2,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de förlorar med exakt två – spelas till 3,80 x insatsen hos Unibet.

Saknar du ett konto hos Unibet? Öppna, sätt in 500 kr och få hela 1 500 kronor att spela för!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:15
Match: Real Madrid – Sporting Gijón
Speltips: Sporting Gijon +2,0 mål (asian handicap)
Odds: 3,80
Bolag: Unibet


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Sätt in 500 kr, få 1 000 kr bonus hos Unibet.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier