14/1 2018 Bournemouth Arsenal Speltips

Lördag: ”The Potters” ställer till det för mästarna?

Ont om skrällvärde under fredagen, så vi hoppade speltips här på Superspelen då – dock kammade vi hem fina siffror på vår systersajt Spelbloggare.se – checka in den om ni inte redan gjort det – med bland annat det raka krysset i Caen-Monaco till 3,30 x fläsket.

Nu tar vi oss till London. Chelsea får besök av Stoke – och vi är öppna för en superskräll här. Gillar de flesta spelen till ”The Potters” favör.

Under Guus Hiddink har Chelsea steppat upp flera nivåer och under den senaste tiden har de faktiskt sett ut som vad de faktiskt är – regerande mästare. Radar upp fullpottare. Vad talar då för att Stoke ska kunna skrälla till det på Stamford Brigde?

Jo, två faktorer – att Stoke är i fin form; vunnit tre raka fajter, utan att spelmässigt imponera överdrivet samt att Chelsea står inför en ödesretur mot Paris Saint-Germain i CL-åttondelsfinalen under veckan. 1-2 ska vändas till vinst på hemmaplan – och blickarna är med all sannolikhet redan fästa på den uppgiften. Kanske får vi till och med se lite rotation?

Raka tvåan köpes till 7,50 x insatsen hos klassiska Betsson. Öppna ett konto hos dem via oss och erhåll en unik bonus – 1 000 kronor + ett gratisspel värt 200 kr.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 16:00
Speltips: Raka tvåan, Stoke vinner
Odds: 7,50
Bolag: Betsson (Unik: 1 000 + 200 kr bonus)


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Världens största spelbolag ger nya kunder 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier