19 november 2017 Jönköping Södra Trelleborg Speltips

Lördag: Två PL-spel som båda betalar 12,0 ggr pengarna

Äntligen helg, äntligen Premier League! Efter torsdagens SHL-trippen till 13,6 som satt var vi OTROLIGT när att sätta vår wincast till 25,0 gånger pengarna från nattens NHL! Vi spelade att Marleau skulle göra första målet och Sharks vinna till 25,0 och han gjorde mycket riktigt första målet och Sharks hade ledningen till 16:22 in i tredje perioden när kvitteringen kom. Sharks vann visserligen efter straffar men spelet var under ordinarie tid. Otroligt små marginaler.

Idag har vi på Superspelen har hittat två spännande spel från Premier League som båda betalar 12,0 gånger pengarna. Vill ni få ett riktigt högt odds får man hela 144 gånger pengarna om man spelar de som en dubbel.

Tottenham – Liverpool: Korrekt resultat 1-2 till oddset 12,0

Klopp gör sin första match för Liverpool och är det något han är bra på så är det att motivera sina spelare. Första matchen nu, alla spelare vill visa sig från sin bästa sida inför sin nya manager och med ny energi tror jag Liverpool kan ta detta. De har även vunnit fem raka matcher mot Spurs så 3,0 för tvåan är i överkant även om Liverpool inte spelat sin bästa fotboll de senaste omgångarna.

Fem av Liverpools sex senaste matcher har slutat 1-1 och 1-2 känns inte alls omöjligt här och 12,0 är ett väldigt bra odds.

Manchester City  – Bournemouth: Keven De Bruyne gör första målet och första målet görs inom matchminut 1-20 till oddset 12,0

Nykomlingen Bournemouth går tungt. En seger mot krislaget Sunderland, oavgjort mot Leicester och Watford och förluster mot Stoke och Norwich på de fem senaste matcherna. City är samtidigt glödheta efter 6-1 hemma mot Newcastle och en viktig trepoängare borta mot tyska Borussia M’gladbach i Champions League innan landslagsuppehållet.

Agüero är borta och jag tror stekhete Kevin De Bruyne har en toppchans att inleda målskyttet tidigt i matchen. Belgaren har gjort mål i fyra av fem matcher för City och under landslagsuppehållet gjorde han mål i båda matcherna så formen är det inget fel på.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 13:45 samt 16:00
Speltips: Tottenham – Liverpool: Korrekt resultat 1-2 till oddset 12,0 samt
Manchester City  – Bournemouth: Keven De Bruyne gör första målet och första målet görs inom matchminut 1-20
Odds: 12,0 samt 12,0
Bolag: Bet365


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Världens största spelbolag ger nya kunder 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier