21/5 2018 Speltips Allsvenskan

Måndag: Allsvenska långtidsspel till 21,0 samt 176,0 x insatsen

Bara att erkänna att vi var helt fel ute under söndagen – skrälldubbeln med minushandikapp på Napoli och Real Madrid till strax över 10 x polletterna var inte ens i närheten av att sitta och vi får helt enkelt kavla upp ärmarna och kämpa vidare.

Utbudet hade ju kunnat vara bättre, därför tar vi och blickar mot Allsvenskan anno 2016 redan nu – vi tycker oss ha hittat två starka utmanare till titeln, som oddssättarna inte verkar tro speciellt hårt på.

Det de först handlar om är – IFK Norrköping.

Laget som tippades hamna i mittenskiktet av serien inför spelåret som nyss avslutades – och slutade som vinnare efter en fantastisk slutspurt. Totalt förtrollade har vi blivit under perioder, framförallt av den effektiva och vassa anfallsfotbollen.

Mindre imponerande var det inte att man också vann Supercupen – en finalmatch som spelas mellan serie- och cupvinnare – mot Blåvitt med tre mål mot noll. Detta efter en vecka fylld av firande, festande – en del alkohol misstänker jag också.

Man kommer förstås halvt köpas sönder – det brukar vara så med ettor utan överdrivet stort kapital – men Janne Andersson på tränarposten har visat vilken kunskap han besitter och kommer få ihop det bra om man plockar in ett par vassa ersättare till de som väntas lämna.

Toppen ska man i alla fall tillhöra – av oddssättarna pekas man ut som en utmanare till vilka som tippas bli en del av toppkvartetten – Malmö, AIK, Blåvitt och Elfsborg. Håller inte med och anser mer bestämt att IFK betraktas som en av dessa, snarare än just en utmanare.

21,0 x insatsen för att Norrköping ska stå som herre på täppan i kommande allsvenska spelår – det är alltför bra för att inte investera ett par polletter…

Väljer också att skicka in en pollett på Örebro som allsvenska vinnare. De kom inte alls till sin rätt under året som varit, tampades under den första seriehalvan i botten, men steppade upp rejält efter ett par vassa nyförvärv kom in i truppen under sommaren.

Inte en enda av de 10 sista matcherna förlorades, varav sju vanns och tre således slutade oavgjort. Har enorm potential och får man bara en bra start på spelåret som kommer, då tror jag att ÖSK kan bli extremt intressanta att följa.

Om 21,0x var värde på Norrköping – då är 176,0x detsamma på Örebro.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 2016-03-31
Speltips:
Vinnare av Allsvenskan 2016: IFK Norrköping
Vinnare av Allsvenskan 2016: Örebro SK
Odds:
21,0
176,0
Bolag: Unibet (1 000 kronor välkomstbonus)

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier