16/1 2018 Mansfield Cardiff City Speltips

Måndag: Förlängs den sjuka spelstreaken?

Herrejävlar! Nu rullar det på bra här på sajten. I och med Leicesters 2-0-vinst borta över Sunderland – spiken i kistan kom i den femte stopptidsminuten – har fyra speltips prickat in efter varandra; till oddsen 4,20, 4,60, 4,30 och 4,50 x polletterna.

Och varför ändra på succékonceptet nu? Ännu en stabil favorit är hittad – nu i Allsvenskan när Örebro SK tar emot Jönköping Södra på Behrn Arena.

Bara att höja på hatten för J-Södra. Tillbaka i förstadivisionen efter 46 år, har de stått upp oerhört bra; vann premiären över Kalmar och sedan plockades ännu en trea när nivån höjdes ännu ett snäpp, mot Malmö. Välförtjänt dessutom.

Men snart ska det väl vända? J-Södra ska vara i botten och fajtas. Så enkelt är det.

Örebro svek i premiären, torskade mot Djurgården, för att nu senast vinna med två baljors marginal borta mot ett iskallt Helsingborg. Den andra halvleken var välutförd – 0-1 blev till 3-1 – och det är således med positiva minnesbilder spelarna kommer hit.

Normalt sett ska det vara klasskillnad och J-Södra är, som bekant, bäst på naturgräs – här spelas matchen på plast.

ÖSK spelas med -1,5 mål (asian handicap) till 3,90x hos Unibet. Öppna ett konto hos dem och erhåll 1 000 kronor i välkomstbonus här.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 19:00
Speltips: Örebro -1,5 mål (AH)
Odds: 3,90
Bolag: Unibet (1 000 kronor bonus)


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Världens största spelbolag ger nya kunder 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier