16/1 2018 Mansfield Cardiff City Speltips

Måndag: Fortsätter skåningarna segertåget till 8,00?

Gårdagen blev inte som vi hade önskat, med bommat spel från IFK Göteborgs förlustmatch mot Hammarby IF. Vår analys om att laget skulle ha svårt med motivationen var dock alldeles korrekt, men dessvärre gick det ännu sämre än befarat för Blåvitt.

Nu är det nya tag med fler speltips från allsvenska matcher och idag är fokus på matchen mellan Malmö FF och Jönköping Södra på Nya Malmö Stadion.

Här har vi ett Malmö FF som söker revansch efter vårens chockartade förlust mot Jönköping Södra och sin egen utlånade spelare Pawel Cibicki, som då gjorde två mål och blev stor hjälte för sitt nya lag.

Den här gången är verkligheten en annan i Malmö FF, som tack vare förlusten i Jönköping la om kursen och började spela ett mer välorganiserat, defensivt kontrollerat spel. Det har burit frukt och laget kommer att leda Allsvenskan vid en trepoängare i den här matchen.

MFF har klart flest nollor i Allsvenskan och har därutöver vunnit flertalet matcher med 1-0. Det handlar helt enkelt om att få in det första målet och sedan bevaka ledningen. Att laget har stor respekt för Jönköping Södra efter förlusten i våras vågar vi lova, därmed är 1-0-taktiken säkert applicerad även på den här matchen.

Hos bet365 ger 1-0 fina 8,00 gånger pengarna. Det känns som bra betalt för ett så pass troligt resultat.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 19:00, måndag 22/8

Speltips: 1-0 (full tid)

Odds: 8,00

Bolag: Bet365


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Världens största spelbolag ger nya kunder 1 000 kr bonus. Regler & villkor gäller.
Hämta din bonus här!

Följ oss på sociala medier