23 januari 2019 Burton Albion Manchester City Speltips

Måndag: Fortsätter succén? Skrälltrippel till 40,55x!

Ibland behöver polletterna inte svettas in – mer sällan när spelobjektets odds är på 6,75x däremot. Söndagens speltips, Falkenberg -2,5 mål (asian handicap), mot tabelljumbon Åtvidaberg satt som en smäck. En kalasstart vi fått här på Superspelen och vi hoppas såklart kunna fortsätta leverera vinnande speltips.

Nu skruvar vi upp svårighetsgraden rejält, men stannar alltjämt kvar i den allsvenska världen. Tre stycken skrällspel knåpas ihop i en kombination – makalösa 40,55 x fläsket betalar den.

Häcken – Sundsvall: Tvåan till 5,0x

Skrällchansen stor här. Sundsvall är starka på bortaplan, i synnerhet i kombination med att matcherna spelas på plast. Klass när man kommer upp i nivå – dipparna kan vara lite för ojämna – och här presenteras man som alltför stora underdogs.

Häcken saknar sin vassaste spelare i Paulinho Guerreiro (åtta mål på 12 matcher) och klarar verkligen någon av att steppa upp i hans frånvaro? Allt som allt – 5,0x smakar fisk.

Elfsborg – Norrköping: Tvåan till 2,96x

På Borås Arena är Elfsborg oftast betongstabila, men formen är usel just nu; bara en av de sex senaste matcherna har vunnits. Gästande IFK trivs också bäst på plast och det minskar boråsarnas hemmafördel rejält.

Emir Kujovic förvisso borta för bortalaget, men offensiven är bred och här är känslan för tvåan stark. Måste tas med till nästan tredubbelt betalt.

Gefle – Örebro: Tvåan till 2,74

Örebro ser ut att avsluta även årets upplaga av Allsvenskan starkt; har radat upp sex vinster i följd och offensiven sprudlar. Hela truppen är intakt och Martin Broberg är i sitt livs form – matchhjälte på nytt?

Ser värre ut för Gefle; tre förluster efter varandra. Imponerade inte före uppehållet. Kan vara klasskillnad för dagen.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 19:00, måndag 19/10
Speltips: Trippel enligt ovan
Odds: 40,55
Bolag: Redbet (2 000 kronor bonus)


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Redbet erbjuder våra läsare en unik bonus värd hela 2 000 kronor.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier